Atina ile sıcak temaslar...


Ebru Ertureten'in yanındaki beyaz saçlı, siyah gömlekli beyefendi Jack Adamis. Kendisi IN'in başkanı ve aynı zamanda Yunan Ashley Holmes’un genel müdürü ve de Golden Drum temsilcilerinden.


Ajansımızın Genel Müdür'ü Ebru Ertüreten geçtiğimiz Cuma günü International Network'un toplantılarından bir yenisi için Atina'daydı. Biliyorsunuz Ebru Hanım IN'in Güneydoğu Avrupa Koordinatörü. Atina'daki toplantıda bölgedeki mevcut ve olası projeler üzerine konuşulmuş. Özellikle Rusya ve Yunanistan ile işbirliği içinde günler bizi bekliyormuş, duyrulur. Gelsin yeni müşteriler, gelsin yeni projeler.

Bu arada Ebru Hanım, A'dan Z'ye Karim Rashid’in tasarladığı Semiramis Otel'de kaldığınızı duyduk. Design Otel Book’dan baktık, onayladık. Komşuda pişer bize de düşer. Yunanistan bize komşu. Demek ki bize de düşecektir diyerek evrene pozitif düşünceler yolluyorum şahsen.


IN Newsletter December 17th 2009

Several IN agencies from South Eastern Europe, Russia and CSI countries met in Athens on December 5th

Seven IN Regional Exchange Committees (REC) are regularly meeting in order to share their knowledge, examine what they are achieving for common clients and organize actions together.
Northern and Central America, Ibero America, Africa-Middle East, Asia-Pacific, North Eastern Europe, Western Europe and South Eastern are the main IN regions.
In Athens, even agencies from Kazakhstan and Malta were present as well. The meeting was handled by Mrs. Ebru Ertüreten (Gelisim/Istanbul) and organized by Jack Adamis, and Tina Ferentinou (Ashley World Group/Athens).

No Response to "Atina ile sıcak temaslar..."