Çekmece çekmece

Ajanstaki ilk görevlerimden biri de ajans sakinlerinin çekmecelerini görüntülemekti. Evet zordu. Ajans sakinlerinin yanına fotoğraf makinasıyla gittiğimde sakinliklerini hiç de koruyamadılar. Ama yılmamam gerekiyordu. Bir stajyer yılar mıydı hemen? "Abi" dedim... "lütfen" dedim... "gözlüklü birine vurmak istemezsiniz" dedim... Özgür istedi dediğimde daha da vurdular. Haklılardı. Özellerine, mahremlerine karışıyordum daha dünkü çocuk. İlk kendi çekmecemi çekeyim, göstereyim, kötü birşey olmadığına ikna edeyim onları dedim. "Senin çekmecende birşey yok ki, daha dün geldin, kimi kandırıyorsun?" dediler. Yine haklılardı. Sonra "tamam tamam gel, şaka yaptık" dediler. Meğer yeni gelenlerle şakalaşırlarmış her zaman. Böyle güzel, tatlı insanların çalıştığı bir ajans işte burası. (keşke vurmadan önce deselerdi şaka diye)
Aslan yattığı yerden belli olursa, çalışan da çekmecesinden belli olurmuş. Sizleri bu güzel ve düzenli çekmece görüntüleriyle başbaşa bırakıyorum.
Rahim Ertap

7 Response to "Çekmece çekmece"

gravatar
Seda Çağlayan Says:

Çok neşeliymiş:)

gravatar
vagabond Says:

Mükemmel olmuş Rahim, ellerine sağlık. Böylece neden ayın elemanı olduğun bir kez daha anlaşılmış oldu. Güzel çalışmalarının devamını bekliyor ve bayıldığımı bir kez daha itiraf ediyorum.

gravatar
Seda Çağlayan Says:

Ben de taktirle karşıladım ve çok neşeli buldum bu çalışmayı, eline sağlık Hamim!

gravatar
Ebru Ertüreten Says:

Ben bu blog işini çok seviyorum, açın bakayım çekmecelerinizi desem kimse açmak istemez!!!

gravatar
vagabond Says:

Yaa ben o kadar yazi ekliyorum kimse yorum yapmiyor. Rahim'inkinde neden bu kadar çok yorum var.Neden?

gravatar
Adsız Says:

Okuyan herkese teşekkür ederim. Meltem'in kıskanç yorumu da dahil yorum yapan herkese yine teşekkür ediyorum. Yorumların gelmesinde, "Mükemmel olmuş Rahim..." diye başlayan, kendi yazdığım yorumun da bir payı olduğunu düşünüyorum.
En yakın zamanda başka yazılarla karşınızda olacağım. Umarım yine beğenirsiniz.

gravatar
Serhant Says:

Hamimcim tebrik ederim, çok takdire şayan olmuş :)